Pridefestivalen

Efter 2 intensiva veckor i nyköping är man på väg hem till stockholm igen. Ja, stockholm är faktiskt hem nu. Jag älskar den stan. Och detta ska naturligtvis firas. Så ikväll kommer mirr förbi på lite klassisk middag och vin och därefter beger vi oss till linnpinn och dude för en förhoppningsvis riktigt rolig kväll. Dessutom hyllar vi kärleken. För ALLA. Pride har ju slagit klorna i stockholm så det är bara att dra på sig lite färgglatt och bege sig ut på gator och torg och kramas!

hej


Kommentarer

Varför klingar ordet negativt när det inte sitter i en mening?
Eller är det bara jag som tycker det?
Tror det har att göra med att i det här landet får man inte kommentera, tycka och tänka för mycket för då tycker andra icketyckande/ickekommenterande att det är alldeles avskyvärt.
Men vet ni va. Det ger jag blanka fanken i, om man får uttrycka sig så.

Hur som helst. Det var inte dit jag ville komma denna Tisdagsmorgon (min nya arbetskamrat vände upp o ner på min värld häromdagen genom att säga att dagar skrivs ej med stor bokstav i sverige, stämmer det?!).
Jag har suttit och läst igenom lite gamla kommentarer och det slår mig hur många härliga människor jag har omkring mig. Det är sådant som gör en trött, försenad morgon pigg och alert.
Däremot, för att vara lite gnällig också måste jag bara säga en sak.
Finns det något i världen som jag önskar.. Om jag faktiskt skulle möta anden i lampan och få 3 önskningar..
Då skulle det vara följande;

1. Att jag helt slapp undan folk från förr som uppenbarligen vägrar hålla sig borta samt att jag slapp förklara för alla varför jag vill det.
2. Att alla mina nära och kära som jag älskar ska få vara så friska som möjligt och leva ett bra liv.
3. Tillräckligt med pengar för att kunna leva lite extra gott & ta hand om mina nära och kära lite extra bra. (Detta utan att någon annan förlorade på det)


Ja hörreni.
Vad vore väl en bal på slottet?

sushi

Efter en lång dag är det jädrigt skönt att sätta sig på balkongen och äta lite sushi o ta ett glas vin. dock glömde jag vinet så det blev mjölk istället. men det funkade lika bra det med. nu en dusch. anders säger att han inte vill krama mig för att jag stinker. jag stinker hästbajs tycker han. själv tycker jag att det luktar gott men det är väl bäst att göra som man blir tillsagd. so long sailors!


obs! bilden är från ett annat tillfälle

uff, det är måndag. Men känns som nåndag.

Måndag morgon. Med minsta möjliga att göra sitter jag på kontoret för nästsista gången. Jag är trött efter en fantastisk, underbar och intensiv helg. Ikväll ska jag till stallet och ta mig en liten ridtur. Om det inte är för varmt. Igår var det så varmt att hästarna var svettiga redan i stallet!! Jag måste nog dricka några liter vatten nu så att jag vaknar till liv. Det är så varmt och jag är sådär trött så att det är svårt att hålla reda på sina tankar, eller tänka överhuvudtaget.. Jag kommer tillbaka när är vid liv igen. Ha en fin dag alla medmänniskor!

RSS 2.0